Kwaliteit

Scholing

Scholing vinden we belangrijk op Tamboerijn. "Steeds weer iets bijleren en geïnspireerd blijven" is het motto.

Het merendeel van de opvanguren wordt verzorgd door de onderneemster, drs. Judith van der Voet. Judith heeft in 1997 een erkende opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond. Vervolgens heeft zij zich in de jaren voor en na de oprichting van Tamboerijn verder ontwikkeld door middel van verschillende trainingen gericht op coördinerende taken, het ondernemerschap en het begeleiden van stagiaires.

Daarnaast volgde zij in de afgelopen jaren bijvoorbeeld in 2011 " Beweegkriebels", over bewegen met baby's en peuters, in 2013 "Vakleidster Muziek", bij de Kleine Troubadour, en in 2015/2016 een module ontwikkelingspsychologie bij de Open Universiteit. In 2020 heeft zijn een "Kort HBO Programma Pedagogiek" afgerond.
Daarnaast volgde zij diverse korte trainingen, zoals "Omgaan met conflicten tussen kinderen", "Zelfvertrouwen bij kinderen", "Omgaan met temperamentvolle kinderen", "Hechtingsproblemen".
Judith heeft de kwalificatie Pedagogisch Beleidsmedewerker en Pedagogisch Coach gekregen.

Tamboerijn heeft een contract gesloten voor coaching en ondersteuning met Catherine Delsing, orthopedagoog en reeds 25 jaar werkzaam in en voor de kinderopvang en naschoolse opvang. Haar specialisatie is interactie tussen volwassenen en kinderen en tussen kinderen onderling.

Tenslotte worden jaarlijks de (herhalings)cursussen Kinder-EHBO en Bedrijfshulpverlening gevolgd.